Політика конфіденційності

Конфіденційність користувачів нашого веб-сайту (https://legendaryswim.com) має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Дані правила пояснюють, як ми використовуємо вашу персональну інформацію.

Які персональні дані ми збираємо та навіщо

Інформація про ваш комп’ютер, включаючи вашу IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему;

Дані про ваші відвідування та використання цього веб-сайту, включаючи реферальні джерела, протяжність візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по сайту, інформацію про час, частоту та умови його використання;

Адресу вашої електронної пошти, яку ви використали для реєстрації на нашому веб-сайті або вказали під час оформлення підписок на наші поштові повідомлення та/або розсилки;

Дані, які ви ввели під час створення профілю на нашому веб-сайті – наприклад, ваше ім’я, зображення у вашому профілі, стать, дата народження, сімейний статус, хобі та інтереси, освіта та місце роботи тощо;

Інформація, яку ви розмістили на нашому сайті з метою публікації її в Інтернеті або повідомленнях, які ви надсилали нам електронною поштою або через веб-сайт, включаючи зміст повідомлення та мета дані, ім’я користувача, зображення профілю та зміст публікації;

Дані, що ви залишили для оформлення та отримання страховки, білетів та інших сервісів, в тому числі ваші паспортні дані, дату народження народження, ІПН тощо.

Медіа

На наших заходах та заходах наших партнерів працюють фотографи та відеооператори. Ви можете потрапити на фотографії та на відео як індивідуально, так і разом з іншими учасниками. Дані матеріали будуть доступні для публічного доступу. Враховуючи велику кількість матеріалів, а також неможливість ідентифікувати окремих учасників, ми не зможемо їх видалити, чи заблокувати до них доступ. Коли ви купуєте реєстраційний слот, ви автоматично погоджуєтесь з цим.

Оформлення страховки та додаткових сервісів

Ми забезпечуємо кожного учасника страховкою від нещасних випадків. Для оформлення страхового полісу ми збираємо персональні дані, включаючі паспортні дані, дані ІПН, прописки. Ці дані ми передаємо третім особам, що надають учасникам послуги страхування. Таким чином, реєструючись на заходи, Ви надаєте згоду на передачу даних третім особам, виключно для надання послуг учасникам. Про кожний випадок передачі ми повідомляємо на сторінці нашого сайту. Ми не передаємо ваші дані для аналізу, вивчення, чи оцінки, в тому числі для маркетингових досліджень, тощо.

Фінішні протоколи та списки учасників

З метою нагородження учасників та формування рейтингу, ми публікуємо список учасників та фінішний протокол. В цих документах зазначаються ваші ім’я, прізвище, стать, вікова група, місто, клуб, дистанція, на якій ви братимете участь та фінішний час. Реєструючись на захід, ви даєте згоду на публікацію цих даних.

Згода на обробку та зберігання персональних даних

Відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” (далі – Закон) ви даєте згоду на: обробку ваших персональних даних з первинних джерел у такому обсязі: відомості про освіту, професію, спеціальність та кваліфікацію, трудову діяльність, науковий ступінь, вчене звання, паспортні дані, дані про зареєстроване або фактичне місце проживання, біографічні дані, номери телефонів, дані про мою участь у міжнародних та європейських проектах; використання персональних даних, що передбачає дії володільця персональних даних щодо їх обробки, в тому числі використання персональних даних відповідно до їх професійних чи службових або трудових обов’язків, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права на обробку персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними (стаття 10 Закону); поширення персональних даних, що передбачає дії володільця персональних даних щодо передачі відомостей про фізичну особу (стаття 14 Закону); доступ до персональних даних третіх осіб, що визначає дії володільця персональних даних у разі отримання запиту від третьої особи щодо доступу до персональних даних, доступ суб’єкта персональних даних до відомостей про себе (стаття 16 Закону). Ви зобов’язуєьесь в разі зміни персональних даних подати у найкоротший строк уточнену достовірну інформацію та оригінали відповідних документів для оновлення персональних даних.

Права інтелектуальної власності

Цей документ був створений з використанням шаблона із сайту SEQ Legal (seqlegal.com) та модифікований веб-сайтом Website Planet (www.websiteplanet.com).